L'Escola Pia estrenarà un batxillerat musical

Aquesta oferta permetrà a l'alumnat accedir a títols de grau en ensenyaments artístics superiors de música, cinematografia, producció musical i so per a la indústria de l'entreteniment

Societat

L'Escola Pia estrenarà un Batxillerat musical
L'Escola Pia estrenarà un Batxillerat musical

L'Escola Pia de Granollers encetarà al setembre l'oferta de Batxillerat musical, l'única a la ciutat i al Vallès Oriental. Després de 17 anys d'aposta per a l'educació musical integrada en el currículum de Primària i Secundària, ara el centre dona continuïtat a aquesta oferta formativa que permetrà oferir a l'alumnat l'accés als títols de grau en ensenyaments artístics superiors de música, cinematografia, producció musical i so per a la indústria de l'entreteniment.

L'escola ha indicat que oferirà grups reduïts i atenció personalitzada a l'alumnat amb grups de modalitats i optatives amb grups reduïts des de 5 alumnes. També sortides musicals i escèniques per veure el davant i el darrere dels escenaris i tallers pràctics mensuals. La Pia compta amb professorat format per músics i altres professionals en actiu vinculats al món musical i amb nous espais per desenvolupar els estudis musicals com un estudi de producció musical o un buc d'assaig que podran reservar els alumnes.

Edicions locals