La Mitja entrega el Premi Josep Pruna i reconeix els millors atletes locals

Els campions vallesans van ser Carmen Martín, de les Franqueses, i Artur Bossy, de Cànoves i Samalús

Esports

La Mitja entrega el Premi Josep Pruna i reconeix els millors atletes locals
La Mitja entrega el Premi Josep Pruna i reconeix els millors atletes locals | Ramón Ferrandis

Redacció

La Mitja Marató Granollers-les Franqueses-la Garriga va premiar els atletes locals guanyadors de l'edició passada del mes de febrer. L'acte va tenir lloc el passat dijous al concessionari del Grup d'Automoció Motors Pruna, a Granollers. 

La novetat d'enguany era el primer Premi Josep Pruna del Vallès Oriental i del Maresme. Els campions vallesans van ser Carmen Martín, de les Franqueses, i Artur Bossy, de Cànoves i Samalús; mentre que els maresmencs van ser Anna Basseda i Marc Grajal. També van ser reconeguts els atletes locals de Granollers, amb Ana Belén Garcia i Marc Merino; de les Franqueses, Eva Martos i Mourad Mounim; de la Garriga, Maria Gómez i Sergi Sáez; de Cardedeu, Elisabeth Martin i Víctor Gasco; de Canovelles, Miriam Largo i Ivan Noblejas; de Lliçà d'Amunt, Alba Arenas i Aaron Díaz; de Vilanova del Vallès, Trini Giménez i Joan Manel Verdaguer; i de Vallromanes, Anna Roca i González Rojas. 

Josep Pruna i La Mitja

Des d'aquesta edició, La Mitja ha instaurat el premi Josep Pruna, que es dona als primers classificats del Vallès Oriental i del Maresme. El premi reconeix la tasca de l'empresari Josep Pruna, mort l'abril del 2022, i que va ser una peça fonamental per la posada en marxa de la cursa vallesana els anys 80. L'empresari del motor granollerí Josep Pruna Arquer va ser el responsable de l'actual Grup d'Automoció i Serveis Pruna (GASP), que des de l'any 2000 dirigeixen els seus dos fills, Josep i Amadeu.

El 2007 l'organització de La Mitja batejava el km 1 de la cursa amb el seu nom, com a reconeixement al seu suport, que ara es reforçarà amb el premi als millors atletes del Vallès Oriental i el Maresme.   

Edicions locals