Les obres a la coberta de l'Escola Lledoner, aturades per la previsió de pluges

Dilluns, tal com s'havia compromès la Generalitat, una empresa d'impermeabilització va treballar a la teulada de l'edifici de Primària

Societat

Dilluns, tècnics van examinar la coberta de l'edifici d'Infantil
Dilluns, tècnics van examinar la coberta de l'edifici d'Infantil | AFA Lledoner

El periple de l'Escola Lledoner ha continuat aquesta setmana amb una de freda i una de calenta. Si dilluns la comunitat educativa iniciava la setmana amb l'esperança de solucionar amb rapidesa els problemes de degoters i filtracions de les darreres setmanes, dimarts l'optimisme s'esvaïa, en veure que els operaris que dilluns havien treballat a la coberta de l'edifici d'Infantil, la que més desperfectes ha patit arran de les pluges del darrer mes. I és que, davant les previsions de pluja d'aquest dimarts i dimecres, les obres s'han aturat, i l'escola continua patint les goteres que han obligat a tancar aules i menjador i amb les quals conviu en alguns espais.

Infraestructures de la Generalitat, propietària de l'equipament educatiu, es comprometia fa un parell de setmanes a canviar el sostre i els aïllaments de tot l'edifici d'educació infantil, el sostre del gimnàs i arreglar els degoters de l'espai de primària. Dilluns hi enviaven tècnics de l'empresa especialitzada en impermeabilitzacions Imperga, que s'espera que continuï els treballs quan la meteorologia ho permeti.

També la previsió de pluja per avui, dijous, ha fet canviar la marxa lenta que l'AFA i la direcció del centre preveien entre l'escola i la Porxada per una concentració al pati de Primària, a les 16.30 h, en què es llegirà un manifest per reclamar, no només un manteniment adient de les instal·lacions, sinó una actuació al pati perquè hi hagi ombres, així com una solució per la calor a les aules a l'estiu.

Edicions locals