Les famílies de l'Escola Lledoner reclamen un pati verd i pedagògic

Dijous es concentraven per demanar també un manteniment adient de les instal·lacions i mesures per pal·liar la calor a les aules a l'estiu

Societat

Tot i la pluja, la comunitat educativa es va concentrar al pati per demanar que sigui més verd i pedagògic
Tot i la pluja, la comunitat educativa es va concentrar al pati per demanar que sigui més verd i pedagògic | Xavier Solanas

Aquest dijous a la tarda, en acabar les classes, les famílies de l'alumnat de l'Escola Lledoner es van concentrar al pati de primària per demanar que es pugui desenvolupar un projecte per fer l'espai més verd i pedagògic. Segons el manifest de la comunitat educativa, que es llegia al gimnàs per protegir-se de la pluja, el projecte té el finançament, però falta el permís d'Infraestructures de la Generalitat –titular de l'equipament- per poder-lo executar.

El detonant de les mobilitzacions –que, segons l'AFA, tindran continuïtat– ha estat els problemes de goteres i filtracions del darrer mes de pluges. Les famílies denuncien les males condicions en què han d'estudiar els infants i les dificultats burocràtiques per trobar-hi solucions.

De fet, l'Escola Lledoner es troba amb tres interlocutors –Infraestructures, Educació i Ajuntament–, la qual cosa dificulta l'execució de les demandes. Dilluns, finalment, començaven les obres a la coberta per resoldre els degoters, però la comunitat educativa alertava des de fa temps de la manca d'un manteniment adient al centre.

D'altra banda, la comunitat educativa també reclama solucions per evitar les "aules sufocants a l’estiu".

Edicions locals