Sastre assegura que representarà l'independentisme al govern municipal

En l'últim acte de campanya de Junts, amb la diputada Míriam Nogueras, Sastre assegura que Junts serà el "pal de paller de l'independentisme a la ciutat"

Política

Míriam Nogueras i Àlex Sastre, davant del Teatre Auditori
Míriam Nogueras i Àlex Sastre, davant del Teatre Auditori

La diputada de Junts al Congrés Míriam Nogueras ha estat aquest divendres a Granollers per acompanyar el cap de llista a la ciutat, Àlex Sastre, en el tancament de la campanya electoral amb un dinar amb membres de la candidatura de Junts a El Gato Verde. Sastre ha remarcat que Junts per Granollers és el "vot útil en aquesta oportunitat històrica per a la ciutat", i en què la formació es pot convertir en el "pal de paller de l'independentisme a l'Ajuntament".

"Quan hi ha un moment històric com aquest –deia Sastre adreçant-se a tothom qui dubta entre candidatures que tenen possibilitats remotes de tenir representació al ple– és molt important encertar el vot, fer un vot útil i tenir clar que l'opció política que votaràs tindrà representació a l'Ajuntament". I afegia: "El vot a Junts per Granollers és útil perquè sabem segur que tindrem representació, tindrem un molt bon resultat i la possibilitat no només de governar, sinó també de ser el pal de paller de l'independentisme a la ciutat i de ser la veu de l'independentisme al govern municipal".

Míriam Nogueras, per la seva banda, assenyalava que Sastre "està absolutament i sobradament preparat per governar Granollers", i remarcava que el candidat "té consciència nacional", un tret que considerava important perquè "des de cada poble, des de cada municipi, també fem país". En aquest sentit, afegia que si diumenge guanya Junts "no només hi guanyarà Granollers, sinó també el conjunt del país".

Edicions locals