Els joves de Granollers volem gaudir d'una vegada per totes de la ciutat en què vivim. A tota hora! Tot l'any!

L'opinió dels lectors

Fa massa temps que, als vespres i nits, hem d'anar-nos-en de les nostres places si volem sortir a sopar, fer uns beures, al cine o a la discoteca, per exemple. I, a més, hem de fer-ho agafant el nostre propi transport. Ja n'hi ha prou. Volem un Granollers viu de dia i de nit, dinàmic, amable i respectuós, que entengui que una ciutat és quan és viva a tota hora, quan en cada minut ofereix als seus habitants opcions de tota mena: Des d’oci nocturn fins la tranquil·litat del veïnat.

Els membres de les JERC apostem per retornar-li a Granollers el rol de capitalitat a la ciutat, aquell paper que tenia abans i que, a mesura que han passat els anys, ha perdut i que permetia que la ciutat fos punt de trobada de joves de la ciutat i també de la comarca. Un caràcter, que no s’avergonyia de la nostra condició de ciutat, que avui defugen aquells que ens volen petits, tant a nivell de vila com a nivell de país. Volem viure a Granollers en plenitud, sense més.

Al nou Granollers hi volem veure renéixer els cinemes que mai no haurien d'haver-se'n anat del centre, volem veure com els nostres espais públics s’omplen d’inciatives que vagin més enllà que al voluntat comercial de les cadenes, volem activitats cíviques sense restriccions burocràtiques, volem el retorn de l’oci nocturn per als joves, respectuós i responsable. I amb ERC-AG, Ho farem.


Guillem Pujadas i Àlex Mir (núm.6 i núm.18 de la llista ERC-AG)

Edicions locals