El granollerí que conquesta Espanya

Periodista

Falten hores per dir adéu a la campanya electoral del 24M. A Granollers, Acedo dixit, ningú ha atacat ningú (bé, els de la Crida per Granollers-CUP han denunciat l’Ajuntament davant la Junta Electoral de Zona), i fins i tot –d’això deixo constància després d’entrevistar-me amb cadascú d’ells per fer els perfils radiofònics de Ràdio Granollers i per a l’especial de l’AraGranollers–, tampoc aquells que podia pensar que ho faríen…

Sí, em refereixo a José María Moya del PP, Enric Meseguer de Ciutadans i Josep Canal de Vox-Família y Vida, que han estat amb mi, en la distància curta, amables, atents i políticament correctes. Ja es veurà que faran si surten elegits amb temes (immigració, llengua, avortament...) en els quals mantenen postures sovint massa desencertades.

Fora de l’àmbit polític, la campanya crítico/constructiva ha arribat intermitentment a la premsa i mitjans granollerins a comptagotes. De feina en l’horitzó, però, en tenim.

Si la sort acompanya els granollerins i el repartiment del botí (els vots) ens és favorable, podrem anar totalment segurs en bicicleta a l’ateneu popular i als serveis socials pel central parc passant tranquil·lament per l’illa de vianants del nou Granollers.

La campanya s’acaba i el granollerí que conquesta Espanya no ha vingut a fer campanya al seu poble. Per què Rivera, per què ens fas això als granollerins? Què t’hem fet per què no ens vinguis a veure? Per què aquest divorci amb els de la Pedra de l’Encant?

Edicions locals