Passeres per connectar la Font Verda, d'Andreu Cera, veí de la Font Verda i membre d'ERC-AG

L'opinió dels lectors

El gran projecte del PSC per connectar la Font Verda amb Granollers i donar vida a les zones adjacents (carrer Minetes, Enginyers, Jean Henri Dunant, entre d'altres) és tapar les vies. D'això ja fa dècades que se'n parla, i no es veu clar en el futur.

Per això, el grup d'Esquerra Republicana- Acció Granollers, en el seu programa  de les darreres municipals, portàvem la proposta de posar-hi passeres per teixir ciutat.
Cobrir les vies del tren és una utopia que implica grans inversions i ara en moments d'estancament econòmic, ni l'administració ni les empreses involucrades (Adif, per exemple) no ho faran. Per aquest fet, reivindiquem les polítiques «barates» per solucions reals.

La connectivitat de la Font Verda amb Granollers està limitada per tres ponts molt allunyats entre sí, complicant les mobilitats dels veïns per anar des de Granollers a equipaments com l'Hospital o als Mossos, o pels propis veïns i veïnes de la Font Verda per sortir-ne. Per aquest fet, reivindiquem la construcció de passeres com a solució per connectar el barri amb el centre, de manera temporal fins que no es tapin les vies, per donar vida al barri, ja que permetrà millorar la mobilitat en les zones exposades anteriorment.

Per això, hem proposat que en les inversions dels Pressupostos del 2016, que ara s'aprovaran, s'incloguin tres passeres per teixir la ciutat en el barri de la Font Verda. Una passera que sigui la continuació del carrer Enginyers, una altra que sigui la continuació del carrer Minetes, i una altra que uneixi el final del Parc Torras i Vilà amb el passeig de la Muntanya. Unes passeres hàbils pel pas a peu, amb bicicleta, amb cotxets i que ajudin a facilitar la vida dels veïns i veïnes de Granollers, quan les grans idees (tapar les vies del tren) no es poden dur a terme.

Edicions locals