'7025 gràcies, gent de Granollers!', del comitè de campanya d'En Comú Podem

L'opinió dels lectors

Les persones que hem format part del comitè de la campanya electoral –en les passades eleccions generals- de la candidatura En Comú Podem a la ciutat de Granollers i els col·laboradors i voluntaris que hem fet possible, entre tots, que es coneguessin abastament les propostes que aquesta coalició electoral aporta al debat polític estatal, volem donar les gràcies a totes les persones que han fet confiança en  aquesta opció i que van dipositar a l’urna blanca el proppassat 20 de desembre els 7025 sufragis que han significat que a la ciutat de Granollers, com a la comarca del Vallès Oriental, com a la província de Barcelona i com al conjunt de Catalunya, hem estat la força més votada.

7025 vots ens donen el coratge necessari per continuar endavant defensant un referèndum i un procés constituent, un model financer al servei de les persones, un Pla de Rescat Ciutadà, un blindatge del serveis públics, una democràcia neta i plena, la fi dels desnonaments per motius econòmics, la feina de qualitat, el tancament immediat dels CIE i un territori sostenible i lliure d’agressions, que eren i són els nostres objectius del canvi. Aquesta ha de ser la fita dels nostres 12 diputats. En Comú Podem, també, treballarà per un Granollers millor, per Catalunya de la gent i per un estat que reconegui plenament, en els seus pobles i en les seves persones, el verdader valor d’una democràcia real.

7025 vegades gràcies, gent de Granollers (pels vots al Congrés dels Diputats) i moltes gràcies més pels vots a les urnes de color sèpia, que faran també que tres companys siguin senadors en defensa dels objectius esmentats. Sí que es pot. Hem pogut!

Edicions locals