Dibuixem la ciutat del futur: Granollers 2030

Granollers 2030 marca un horitzó de transformació. Un futur pròxim. Contribuir a millorar la ciutat, el país i el món en què vivim. Tenim un repte col·lectiu: deixar un entorn millor als nostres fills i filles, als qui neixen avui i els qui vindran. Un planeta que ens reclama des de fa molt temps mesures per ser més sostenible i un millor lloc per viure. És possible? Com hi contribuïm des de les ciutats?

Ja fa anys que sentim l’expressió «Pensar global. Actuar local», aquest és el punt de partida de Granollers en la definició de les estratègies que han de guiar la ciutat cap al futur. Ho hem començat a fer amb consens i amb l’acord de tots els grups municipals, compromesos i amb la voluntat de dibuixar una ciutat responsable i sostenible, alineada amb el món i amb els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible, marcats per Nacions Unides.

Així neix el Tercer Pla Estratègic de Granollers, un espai on tothom hi té cabuda, totes les visions, reflexions i opinions sobre la ciutat que volem, sobre l’entorn, sobre el futur. Afrontem aquest nou repte col·lectiu aixecant la mirada per projectar com i què volem que sigui Granollers en els pròxims anys. Està a les nostres mans.

Hem obert un escenari de debat que ha de generar espais de corresponsabilitat i de sinergies. Un escenari que ha de poder definir les missions de futur, més enllà de les urgències, més enllà del dia a dia. I convertir-les en accions i projectes concrets. És el moment de recollir totes les veus, totes les mirades, noves propostes, és hora de compartir, de sumar.

Us convidem a tots i a totes a participar-hi, a dir-hi la vostra. 62.000 mirades sobre Granollers per dibuixar la ciutat de l’any 2030.

Edicions locals