Agraïment al CAP Sant Miquel i a l'Hospital de Granollers

L'opinió dels lectors

Com a pacient del CAP Sant Miquel de Granollers i de l’Hospital de Granollers, vull donar les gràcies a les següents persones. Al CAP Sant Miquel, a la Dra. Villanueva i a totes les infermeres que m’estan curant el dit diabètic. Sé que és un procés molt lent, però ho aconseguirem entre tots. Pel que fa a l’Hospital de Granollers, dono les gràcies al Dr. Ignasi Castells, endocrinòleg, per haver-me aconseguit la visita amb la cirurgiana vascular.

I també, és clar, pel que em va passar el divendres 20 de gener, quan vaig anar a fer primer una analítica i 2 radiografies i vaig anar a esmorzar davant de l’Hospital, a la Fleca Espai Pa. Em vaig començar a trobar malament i em vaig quedar blanc, sort que hi havia la meva tutora, la Vero, i que les noies del forn van avisar l’ambulància, que em van portar a urgències. Des d’aquí vull agrair el que van fer per mi els xicots de l’ambulància i la meva tutora, que vas estar sempre al meu costat.

També a Urgències em van venir a veure l’Íngrid, podòloga de l’Hospital, i la doctora que m’havia de visitar més tard.

Des d’aquesta carta vull fer públic, com usuari del CAP Sant Miquel i de l’Hospital de Granollers que us dono suport per les vagues que esteu fent. Els culpables no sou ni els metges ni les infermeres; els culpables són aquesta colla de polítics que governen el nostre país, entre ells, el Sr. Manel Balcells.

Francesc Payàs Lanza

Edicions locals