Eleccions, cosa de joves, també

Número 8 de la llista de Granollers en Comú Podem

Amb 20 anys participo per primer cop a unes eleccions municipals. Se sol pensar que a la gent jove, en general, no li interessa la política i això és un tòpic. Entre la gent jove sí que hi ha algunes persones desinteressades per les qüestions comunitàries, però això passa a totes les edats, si no no s’entendrien els nivells que es registren d’abstenció.

I entre el jovent també hi ha persones que volem participar en les candidatures tot i que no sempre és fàcil introduir-se en aquest món. S’hauria d’aprofitar millor les possibilitats de participació ciutadana reglamentades a partir dels 16 anys, per posar les persones joves en situacions de proposar i de deliberar sobre aspectes de la vida pública.

A mi m’interessa destacar que cal lluitar conta les desigualtats de tota mena i que cap persona sigui menystinguda, en cap situació, per ser home o dona, pers ser jove o gran, pel color de la seva pell o pel lloc on va néixer, entre altres circumstàncies o condicions personals.

Per demostrar que és així a Granollers En Comú Podem confluïm persones de tota mena i creiem que entre totes i tots es poden fer avançar millor les propostes per a una ciutat millor.

La Patrícia Segura, que també és jove, serà la nostra portaveu i ella defensarà aquest tipus de plantejaments. Però li volem donar molta importància al treball en equip, en el qual cadascú de nosaltres pugui trobar la millor manera de participar.

Edicions locals