Granollerins i granollerines pel canvi honest

L'opinió dels lectors

La ciutat és la seva gent. Granollers no seria res sense els seus ciutadans i ciutadanes, sense els seus comerciants, els seus clubs esportius, les seves entitats, i en definitiva, tota aquella gent que la conforma, la fa vibrar i tirar endavant cada dia de l’any.

Tenim un gran potencial. Alhora, però, la ciutat s’enfronta a reptes molt importants de present i futur com el canvi climàtic, la necessitat de fer una ciutat més verda, repensar la mobilitat, l’accés a habitatge, la cura de la gent gran, la salut, l’educació, la igualtat d’oportunitats per a tothom, entre molts d’altres. Tots aquests reptes, i els que vindran, s’han d’afrontar amb valentia política i a partir de consensos que vagin més enllà dels partits, incompatible amb aquells que porten tants anys governant en solitari i sense representar a tota la ciutat. Granollers no pot seguir ancorat en una falsa estabilitat que en realitat és estancament i manca d’idees innovadores. Ha arribat el moment que la ciutadania, la que fem la ciutat i vivim totes aquestes situacions, siguem les que ens posem al capdavant per aportar solucions.

Nosaltres som gent com tu. Gent corrent: granollerins i granollerines compromeses. Ens agrada trepitjar el carrer, construir projectes per la ciutat i les seves comunitats, parlar amb els veïns, amics i companys de feina, compartint les seves necessitats, neguits i inquietuds. Som una candidatura conformada per gent molt diversa, plural, de vocacions i professions diferents, amb orígens diversos, però amb una cosa en comú: sentim Granollers casa nostra i volem treballar per fer una ciutat millor per a tothom.

Formem un equip que va molt més enllà d’unes sigles i que té un objectiu compartit: liderar el canvi que Granollers necessita, amb moltíssima gent al darrere. Un canvi que res té a veure amb guanyar eleccions només per mantenir el poder o viure de la política. Per a nosaltres, el canvi significa millorar la vida de les persones.

Nosaltres hem fet un pas endavant, com a independents, per a liderar el canvi a Granollers, un canvi que implica passar pàgina de majories absolutes i escriure un nou capítol de grans acords i matisos. Per abordar els reptes de present i de futur, cal una coalició amb la gent, que vagi més enllà dels partits. Un govern per al Granollers sencer.

Ens sumem a un projecte que suposa l’única alternativa real a l’hegemonia i els governs d’un sol color. Un projecte amb un model de ciutat clar, amb l’objectiu de fer-la més verda i sostenible, més cuidadora de petits, grans i mitjans, on tothom tingui cabuda, més connectada, tant internament com amb el seu entorn, que potenciï i tingui cura del seu talent i que reforci el seu impuls econòmic i social.

I per a fer-ho us necessitem a tots i totes. Nosaltres hem pres la decisió de formar part del canvi. Ara, necessitem que el pròxim 28 de maig, vosaltres, els granollerins i les granollerines feu un pas endavant votant per un canvi honest a la nostra ciutat.

Montse Guri López, Jennifer Moreno Cruz, Xavi Raich López, Lorena Torró Garrido, Judit Alcayde Serrano, Jordi López Fusté, Oumar Sano Souane Cissé, Gisela Comas García, Lambert Botey Prat, Laura Gutíerrez González, Ahmadou Tidiane Diallo, Estel Armengol Ginestí, Núria Valls Planas, Paquita Balcells Díaz i Hermínia Jubany Berga.
Candidats independents a la llista d’ERC

Edicions locals